Forum Discussion

dkdeccor's avatar
1 year ago

Przenoszenie nie jest dozwolone przy dzieleniu rodzin/ przeprowadzce

Grając rodziną i używając telefonu opcji oddziel się od rodziny nie mogę przenosić simów, podświetlają się na zielono ale strzałki są zaszarzone i wyskakuje komunikat że przenoszenie nie jest dozwolone. To samo gdy wchodzę z poziomu świata w zarządzanie rodzin. Nie mogę podzielić rodziny ani wyprowadzić żadnego sima. Proszę o pomoc. Tak było przed aktualizacją październikowa i po niej. Robiłam naprawianie gry .

4 Replies

• Hej @dkdeccor 

Jeżeli masz w grze jakieś mody/cc to wyjmij z niej cały folder mods (gdyż któryś z nich jest zepsuty) , oraz usuń plik localthumbcache.package. Następnie jeszcze raz napraw grę w aplikacji EA.  Gdy to zrobisz, wejdź do gry i sprawdź, czy nadal występuje ten błąd.

Zanim z powrotem dodasz swoje mody/cc do gry, zapoznaj się z ich aktualizacjami oraz przeczytaj poradnik.

Edit:

Jeżeli nie posiadasz modów w grze to sprawdź ten temat na angielskiej części forum AHQ.  Opisz w nim swój problem (niestety trzeba to zrobić po angielsku).

Pozdrawiam

• TenGong's avatar
    TenGong
    Seasoned Newcomer
    1 year ago

Mam ten sam problem. Zrobiłam wszystko jak zostało opisane i dalej nie działa. Jedyne mody jakich używam to mccc i więcej kolumn w cas. Ich usunięcie nic nie dało.

• anastazja0919's avatar
    anastazja0919
    Seasoned Novice
    1 year ago

Po najnowszej aktualizacji u mnie również występuje ten problem. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago
7,594 Posts