Forum Discussion

Starragos's avatar
5 years ago
Solved

Przenoszenie saveów i elementów z galerii na inne urządzenie.

Witajcie. Czy mogę sobie skopiować moje save'y i elementy z mojej biblioteki (tray) i przenieść te kopie na inne urządzenie? Czy wszystko będzie działać? Czy mogę je sobie przenieść na pendrive? I cz...
  • kreatora's avatar
    5 years ago

@Starragos

Mozesz jak najbardziej to zrobić. Potrzebujesz skopiowac na pendrive albo wysłac w chmure tylko dwa foldery Saves i Tray - to twoja bublioteka w Galerii. Mozesz tez skoiowac plik TrayDeleteItems
    Na nowy komputer pobierasz Origin z tego linku ( nie instaluj z dysku gry!)
    http://origin.com/download ( Strona dostosuje sie do polskiego jezyka)

Nastepnie logujesz sie na swoje konto ,pobierasz grę ze swojej Biblioteki gier i instalujesz .
    Po zainstalowaniu gry wlaczasz ja aby gra urtworzyla nowy folder The Sims4 w Dokumenty\Electronic Arts
    Usuwasz z nowo postałego folderu TS4 w Dokumentach nastepujące nowe foldery: Saves i Tray.
    Ostatni krok - wklejasz wszystkie przeniesione ze starego komputera foldery do nowego folderu gry
    {*Oczywiscie dotyczy to tylko komputerow PC i Mac a nie dotyczy konsoli bo na konsoli to ani nie bedzie dzialać ani nie masz takich opcji }

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,324 PostsLatest Activity: 2 days ago