Forum Discussion

qmkatsh's avatar
qmkatsh
New Novice
5 months ago
Solved

przeprowadzka - meble i rachunki

W końcu mam czas napisać.

Zauważyłam, że kiedy próbuję przeprowadzić Sima (niezależnie czy w tym samym świecie czy do innego), to ZA KAŻDYM RAZEM dzieją się te same dwie rzeczy:

1. przy zaznaczeniu zatrzymaj meble i tak przeprowadza się tylko z tym co miał w wyposażeniu. wszystkie meble i akcesoria pozostają w starym miejscu
  2. po każdej przeprowadzce sim przestaje mieć możliwość płacenia rachunków i nie przychodzi listonosz. dodatkowo jeśli już zapłaci to i tak wciąż jest niedopłata i wyłączają media.

Nie mam żadnych modów, mam większość dodatków (poza ślubnymi i dziecięcymi) i frustruję się coraz bardziej (a mam ponad 6000 godzin w grze).

• qmkatsh​ 

Najlepszym sposobem przeprowadzania Simów jest ich eksmisja w trybie świata - wtedy zawsze eksmitujesz ich bez mebli. Po wykonaniu eksmisji trzeba wejść do skrzyni rodzin i stamtąd przenieść rodzinę na nową działkę.

Jeżeli masz problem z rachunkami, napraw grę w aplikacji EA.

2 Replies

• qmkatsh​ 

Najlepszym sposobem przeprowadzania Simów jest ich eksmisja w trybie świata - wtedy zawsze eksmitujesz ich bez mebli. Po wykonaniu eksmisji trzeba wejść do skrzyni rodzin i stamtąd przenieść rodzinę na nową działkę.

Jeżeli masz problem z rachunkami, napraw grę w aplikacji EA.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 12 hours ago
7,592 Posts