Forum Discussion

czarna1992p's avatar
5 years ago
Solved

Przycisk obrotu zdjęcia domu w galerii lub własne zdjęcie okładkowe.

Dodajcie proszę przycisk do obracania domu podczas zapisywania parceli w galerii, taki jak jest podczas zapisywania pokoju. Grając na konsoli PS4 nie mam możliwości podmiany zdjęcia głównego w plikac...
  • danuta720's avatar
    5 years ago

Witaj @czarna1992p 

Niestety, na polskim forum technicznym nie ma twórców gry, wiec obawiam się, że Twoja prośba do nich nie dotrze.

Rozumiem, Cię  doskonale, nie ma jednak takiej możliwości - obracania domu w Galerii, gdyż zdjęcie, które widzisz Galerii jest jedynie zapisem graficznym domu, czy pokoju.

Ale jest na to inna rada:

1. Zapisz dom do Biblioteki

2. Wejdź na inną działkę o tych samych rozmiarach jakie ma zapisany dom.

3. Postaw dom z Biblioteki i tam zobacz, jak może wyglądać jego zdjęcie w Galerii.

Na przyszłość staraj się budować dom na takich działkach, które pokażą najlepszy obraz w Galerii, przy czym budowa domu pod Galerię wymaga trochę technicznych umiejętności.

Parę z nich:

1. Nie buduj bryły domu za blisko ulicy.

2. Nie stawiaj przed domem drzew, wysokich krzaków, oraz płotów, gdyż zasłonią bryłę domu.

Co do pokojów -  przed wysłaniem pokoju do Galerii, jest możliwość obrócenia pokoju tak,  żeby pokazać go z najlepszej strony.

I na koniec,  wprawdzie nie znam konsoli PS4, ale myślę, że gdzieś w niej powinna się znajdować zakładka z folderem zapisów gry, gdyż o ile wiem, gracze konsoli także pobierają do gry mody/CC.  Ponadto publikują swoje domy poza Galerią (fora, blogi), więc muszą mieć dostęp do folderu Tray (pliki domu, pokoju, Simów, zwierząt).

Pozdrawiam.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,151 PostsLatest Activity: 3 months ago