Forum Discussion

b00ldozer's avatar
1 year ago

Przygoda w dżungli- Mac informuje że pakiet dostępny jest tylko na windows

Posiadam MacBook m2, ea co jakiś czas wypuszczało pakiety do pobrania za darmo: przygoda w dżungli, wytworne przyjęcie, dzielnica mody. Do tej pory wszystkie pakiety normalnie działały bez problemu, jednak gdy spróbowałam dziś załadować grę, menu w grze poinformowało mnie że dodatki nie są zainstalowane, przeszłam więc do instalacji w ea app, jednak o dziwo odnośnie wspomnianych pakietów- pojawia się napis że są dostępne na windows i nie mogę nimi zarządzać. Mam już save'y pokoleniowe które korzystają chociażby z przygody w dżungli i nie mogę ich odpalić, jak sobie poradzić z tym problemem i dlaczego w ogóle wystąpił?

5 Replies

Replies have been turned off for this discussion
  • EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 year ago

Hej @b00ldozer 

Wybacz późną odpowiedź. 

Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    1 year ago

Hej @b00ldozer 

Dzięki za odpowiedź. 

Nasze zespoły są świadome tego błędu i aktualnie analizowane są potencjalne rozwiązania tego problemu. 

Podobne zgłoszenia pojawiły się również na naszym angielskim forum.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    24 days ago

Hej olaa988​ 

Biorąc pod uwagę, że ostatnia aktywność w tym wątku miała miejsce w czerwcu 2024 roku, zamykam ten temat. 
    Jeśli nadal potrzebujesz pomocy w tej sprawie, zachęcam do założenia nowego postu - dzięki temu będę mogła odnieść się do problemu w aktualnym kontekście i pomóc w najlepszy możliwy sposób. 

Jestem tutaj, jeśli będziesz potrzebować wsparcia. 

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago
7,642 Posts