EA_KubaCommunity Manager2 years agoRe: „Gra The Sims 4 jest już uruchomiona. Zacznij grać”Hej @Roksana1129090 Czy po dodatkowych wskazówkach udało Ci się uporać z problemem?
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 hours ago7,754 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 hours ago7,754 Posts
Recent DiscussionsProblem w CAS po aktualizacji Witam. Po aktualizacji z 12.05 w trybie Stwórz Sima kiedy chcę stworzyć strój i założę Simowi jakiś element, np bluzkę, dodaję coś innego i chciałabym znów wrócić do tej bluzki, żeby ją np zmienić, ...Błąd 22! Zrobiłam aktualizacje dwa dni temu i od tamtego momentu nie moge zapisać swojej rozgrywki. Czyściłam pamięć podręczną, naprawiałąm gre ze 100 razy, usuwałam różne foldery cache, mods, cachestr, local...ペットから愛情を感じるでフリーズ ペットから「愛情を感じる」ができなくなりました。選択するとペットを抱き上げてフリーズします。動物のお友達願望が進められなくて困っています。 Zniknely dodatki, kolekcje i akcesoria Słuchajcie, mam grubą akcję z EA App – zniknęła mi połowa biblioteki! 😱 Czy ktoś z Was walczył ostatnio z EA App o znikające gry? Mam absurdalną sytuację na koncie. Mimo że mam wykupioną masę doda...Brak dodatków Od co najmniej roku mam problem z dodatkami do the sims 4, miałam zakupioną sporą ilość dodatków stacjonarnie i były one normalnie zainstalowane wiele lat, lecz teraz nie posiadam ich a aplikacja kar...