danuta720Hero+6 years agoRe: Błąd: pakiet VC++ Runtime Redistributable nie został prawidłowo zainstalowanyHej @Awanel Zajrzyj do tego tematu, znajdziesz w nim rozwiązanie :https://answers.ea.com/t5/Problemy-techniczne/Pomocy-The-Sims-4-Blad-pakiet-VC-Instalacja-przerwana-1638/td-p/6162705Pozdrawiam.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 59 minutes ago7,756 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 59 minutes ago7,756 Posts
Recent DiscussionsZMIANA DYNASTII W TLE? Po najnowszej aktualizacji moi simowie notorycznie przydzielani są do różnych dynastii, do których wcześniej nie należeli bez mojej zgody. Myślałam, że to jednorazowy problem, ale po każdym włączeniu...Problem ze zwierzakami Mam problem z adopcją zwierząt i z niektórymi interakcjami z nimi. Gdy chcę adoptować zwierzę Sim podchodzi, podnosi je a potem odkłada i adopcja nie dochodzi do skutku. Nie działają też opcje "kojąc...Mrugające pasy na ekranie po pobraniu parcel z galerii Problem zaczął się objawiać u mnie po aktualizacji z 2.05.2026r po umieszczeniu domku najpierw jego tekstury są bardzo plastelinowe najpardziej widać to po drzewach przypominają drzewa z lego duplo (...Problem w CAS po aktualizacji Witam. Po aktualizacji z 12.05 w trybie Stwórz Sima kiedy chcę stworzyć strój i założę Simowi jakiś element, np bluzkę, dodaję coś innego i chciałabym znów wrócić do tej bluzki, żeby ją np zmienić, ...Błąd 22! Zrobiłam aktualizacje dwa dni temu i od tamtego momentu nie moge zapisać swojej rozgrywki. Czyściłam pamięć podręczną, naprawiałąm gre ze 100 razy, usuwałam różne foldery cache, mods, cachestr, local...