EA_KalinaCommunity Manager2 years agoRe: dlaczego nie mogę grać ze znajomymiHej @martynka_629x W grze The Sims 4 nie ma możliwości by grać ze znajomymi. Jeśli Twoje pytanie dotyczy innej gry, zamieść opis na tablicy poświęconej danemu tytułowi.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,750 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,750 Posts
Recent DiscussionsZMIANA DYNASTII W TLE? Po najnowszej aktualizacji moi simowie notorycznie przydzielani są do różnych dynastii, do których wcześniej nie należeli bez mojej zgody. Myślałam, że to jednorazowy problem, ale po każdym włączeniu...Problem z interakcjami między simsami po aktualizacji. Moja simka ma problem z robieniem jakiejkolwiek interakcji w dodatku "Witaj w pracy" tak samo "Psy i koty". Niestety przycisk naprawiania mało pomaga. Naprawcie to, staje się to irytujące!!! (Kiedy p...Błąd 22! Zrobiłam aktualizacje dwa dni temu i od tamtego momentu nie moge zapisać swojej rozgrywki. Czyściłam pamięć podręczną, naprawiałąm gre ze 100 razy, usuwałam różne foldery cache, mods, cachestr, local...nie da sie kliknac w sima witam. wczoraj zaaktualizowalam gre i wszystko dzialalo,lacznie z modami i CC. dzisiaj odpalam simsy,wlaczam swoja rodzine i klikam w sima i nic-zadne interakcje sie nie pojawiaja. klikam na lodowke,...Zbugowany dodatek Cześć, posiadam kupiony dodatek 4 pory roku na steamie. Niestety, w grze on nie działa - mogę tylko wybrać stroje na zime oraz na lato, ale pogoda/pory roku się nie zmieniają. Co zrobić w taki wypad...