Forum Discussion

Re: Dziwnie zainstalowane simsy

Hej @memehg 

To co pokazujesz na zdjęciu - to są pliki instalacyjne podstawy gry, oraz dodatków.  Znajdują się one na dysku (u mnie) C> C:\Program Files (x86)\Origin Games\The Sims 4

Natomiast folder gry pokaże się w katalogu Dokumenty>Electronic Arts, ale dopiero, gdy po raz pierwszy uruchomisz grę.

Cała ścieżka: Dokumenty>Electronic Arts>The Sims 4

Dopiero wtedy otwierasz ten folder The Sims 4 i w nim szukasz folderu Mods - tu dodajesz modyfikacje.

Pozdrawiam.

2 Replies

• Hej.

Mam ten sam problem. Wczoraj przeniosłam całą grę na nośnik zewnętrzny (zainstalowałam na nowo, ale na nośniku), więc wszystko się wyzerowało. Po wejściu w folder, w którym znajdowała się gra, okazało się, że również mam te dziwne pliki. Spróbowałam metody, którą zaproponowałeś, ale niestety dla mnie nie zadziałała. Może przez to, że na samym początku po wejściu do gry odhaczyłam funkcję, która dopuszcza mody i zawartość zmodyfikowaną. Czy jest jakaś inna metoda, jak mogłabym sprawić, żeby powstał mi ten folder Electronic Arts? Z góry dziękuję za pomoc ☹️ 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,316 PostsLatest Activity: 12 hours ago