EA_KalinaCommunity Manager3 years agoRe: Gdzie mozna wpisac kody dodatkow w ts4?Hej @thesimuz1909 Kod gry czy też dodatku możesz zrealizować w EA app po kliknięciu +Wykorzystaj kod w Origin, kliknij w górnym lewym rogu napis Origin i przjdź do zakładki Wykorzystaj kod produktu... Pozdrawiam, _Kalina
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago7,831 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 3 hours ago7,831 Posts
Recent DiscussionsProblem ze schodami Witam. Chciałam zbudować dom podobny do domu rodziny Volkov ale mam problem z piętrem. Otóż moje schody przesuwają się do przodu przez co jest za nimi podłoga. Sprawdzałam i dzieje się tak ze wszystk...Zepsuty rynek Chciałem dziś odebrać darmowe przedmioty z rynku, ale nie mogę bo coś jest nie tak z wyświetlaniem: i pod tym ciągiem liter w nic nie ma Family recipes don't work When I click on the option 'Teach family recipe' nothing happens. Neither clicking the fridge nor using grammy's recipe book. I play with no mods and I already tried repairing the game, this option s...The Sims 4 - Problem z pobraniem: Akcesoria Witam. Dzisiaj i 14 lipca kupiłam dwa akcesoria Wieczór na kręgielni i Kino domowe. W obu przypadkach pojawił się ten sam problem. Po zakupie Wieczoru na kręgielni EA App nie pozwalała mi pobrać do...Problem z marketplace Zawsze gdy próbuje odebrać darmowy przedmiot tak wygląda strona. Resetowałam grę i dalej tak jest. problem był już przed ostatnią aktualizacją