Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
2 years ago

Re: Gra otwiera się przez Epic

@Sixnsa

- Ręcznie sprawdź aktualizacje aplikacji EA, uruchamiając program EA app Updater: C:\Program Files\Electronic Arts\EA Desktop\EAUpdater.exe 

1.Jeśli nigdy nie kupowałaś gier przez Epic zaloguj się na swoje konto w EA app, kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu aplikacji, wybierz Ustawienia i otworzy ci się Moje konto.
Zejdź w dół strony do "Powiązane konta" .i jesli masz tam pokazane konto Epic jako "powiązane" usuń to.ustawienie.
2. Dalej:
Wyczyść cache EA (nawet kilka razy jesli nie pomoże od razu) :
Kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache Następnie zrestartuj komputer – opcja – uruchom ponownie i zaloguj się ponownie na swoje konto EA
Jeśli to nie pomoże sprawdź w Bibliotece na koncie czy masz tam drugą wersję The Sims4 w żywych kolorach z opisem Epic i druga, inną wersję gry TS4 z EA, która jest niestety wyszarzała. Jeśli tak skontaktuj się z polską pomocą EA i poproś aby ci tę wersję gry z Epic usunęli z konta
https://help.ea.com/pl/contact-us/
Mozesz spróbować uzyskać dostęp do czatu prze opcje Rozmawiaj w dziale "zwrot pieniedzy"

2. Jesli jednak kupowałaś jakieś dodatki do gry z Epic . zajrzyj tutaj (uzyj tłumacza Googla)
https://www.epicgames.com/help/en-US/epic-games-store-c5719341124379/launcher-support-c5719357217435/troubleshooting-the-epic-games-launcher-a5720215069211

1 Reply

• Sixnsa's avatar
    Sixnsa
    2 years ago

@kreatora 

Problem niestety nie został rozwiązany.

W powiązanych kontach nie widać Epica (mimo tego, że simsy były kupione tam i przeniesione na EA). Wyczyściłam też cache EA. Kontakt z Epic Games stwierdził, że powinnam skontaktować się z obsługą EA. 

Dodatek do gry był już zakupiony w EA.

Zalogowałam się do konta Epic i tam również nie widzę już powiązania kont, które kiedyś miało miejsce w związku z przeniesieniem gry.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 2 hours ago