Forum Discussion

Re: Gra The Sims 4 jest już uruchomiona. Zacznij grać. To dobre

@Madama12  Witaj 🙂

Możesz jeszcze jedną rzecz zrobić, jeżeli tego nie próbowałaś.  Oczyścić całkowicie cache EA app z profilów użytkownika, tak jak kiedyś się to czyściło w Origin. W 100% bezpieczne i sprawdzone.

Opcja czyszczenia cache wbudowana w EA app, nie do końca czyści pamięć podręczną.

Najlepiej nadaje się do tego archiwizator WinRAR, można go wykorzystać jako eksplorator systemowy - pokazuje ukryte pliki/foldery w systemie Windows.

Na zdjęciach pokazałem, jakie foldery należy usunąć, aby totalnie oczyścić Cache.

Po tym powinno całkowicie zresetować EA app i odhaczyć grę jako uruchomioną. Bez obaw gra oraz zapisy zostaną nietknięte, a pamięć Cache zostanie odbudowana.

2 Replies

• Witam, miałem problem z uruchomieniem jakiejkolwiek gry na EA, walczyłem z tym 3 dni i myślałem że zrobiłem już wszystko ale dalej nic nie działało. Dzięki Tobie udało mi się to naprawić, dziękuje 🙂

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 9 hours ago