Forum Discussion

Madama12's avatar
3 years ago
Solved

Gra The Sims 4 jest już uruchomiona. Zacznij grać. To dobre

Witam. 🙂 "Gra The Sims 4 jest już uruchomiona. Zacznij grać. To dobre." Wyskakuje mi ten komunikat. Wiem, że jest to dosyć częsty problem i pytanie, ale żadne rozwiązanie mi nie pomaga. Szukałam odp...
  • Narayen's avatar
    Narayen
    2 years ago

@Madama12  Witaj 🙂

Możesz jeszcze jedną rzecz zrobić, jeżeli tego nie próbowałaś.  Oczyścić całkowicie cache EA app z profilów użytkownika, tak jak kiedyś się to czyściło w Origin. W 100% bezpieczne i sprawdzone.

Opcja czyszczenia cache wbudowana w EA app, nie do końca czyści pamięć podręczną.

Najlepiej nadaje się do tego archiwizator WinRAR, można go wykorzystać jako eksplorator systemowy - pokazuje ukryte pliki/foldery w systemie Windows.

Na zdjęciach pokazałem, jakie foldery należy usunąć, aby totalnie oczyścić Cache.

Po tym powinno całkowicie zresetować EA app i odhaczyć grę jako uruchomioną. Bez obaw gra oraz zapisy zostaną nietknięte, a pamięć Cache zostanie odbudowana.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,311 PostsLatest Activity: 15 hours ago