EA_KubaCommunity Manager2 years agoRe: Gra zmienia imiona i nazwiska simówHej @akwamaryny Jeśli odpowiedź @danuta720 okazała się pomocna nie zapomnij oznaczyć jej jako rozwiązanie.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 51 minutes ago7,586 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 51 minutes ago7,586 Posts
Recent Discussionsbłąd wczytywania Kiedy wchodzę do gry i po skończeniu tworzenia wybieram parcele to pokazuje błąd wczytywania i przenosi mnie do "wprowadź rodzinę" i ta którą już stworzyłam znika i gdy wprowadzam nową rodzinę to ta ...Długie wyskakiwanie akcji Hej, czy da się coś z tym zrobić? Przy klikaniu na cokolwiek muszę długo czekać aż wyświetlą mi się opcje akcji do wyboru. Jeśli mam włożone w pliki mody to najdłużej muszę czekać na reakcje przy k...Aktualizacja The sims 4 Czy tylko ja nie mogę odpalić simsów po ostatniej aktualizacji? Zero możliwości innego odpalenia, bo EA wyświetla mi informacje : I od wczoraj nic się nie dzieje, resetowałam komputer i wylogowy...Wywala mi gre po włączeniu Mam problem z włączeniem ts4 na komputerze, mianowicie gdy włączam grę z ea app to pokazuje mi logo ts4 zaczyna grać muzyka i nagle gra się wyłącza i wyświetla mi się ten komunikat. Mam mody i dlc na...Nie chce się włączyć Hej, od paru miesięcy mam problem i chcę go w końcu naprawić . Wcześniej jak chciałam włączyć grę i wybrać rodzinkę, która będę grała to ladowal mi sie ten mały obraz co pokazuje ile jest simow i ja...