danuta720Hero+5 years agoRe: jak obniżyć/podwyższyć objekty w the sims 4?Hej @KanayMaster Do podwyższenia niektórych przedmiotów najpierw trzeba wpisać kod bb.moveobjects .Pozdrawiam.
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 days ago7,770 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 days ago7,770 Posts
Recent DiscussionsRozgrywka się zawiesza Cześć, gra ktoś z was może na konsoli PS4 i mierzył się z problemem zawieszającej się gry? Od jakiegoś czasu mam ten problem i nie mam pojęcia, co może być przyczyną, gra nie chodzi płynnie i ma częs...Trądzik Trądzik pokazuje się u każdego sima, dziecka, nastolatka, młodego dorosłego, a mam wyłączony w ustawieniach nie wiem już co robić, usuwałam mody, instalowałam jakieś, usunęłam pliki, sprawdzałam w ca...Błędy Moje zgłaszane błędy nadal są .Kolejne aktualizacje dokładają nowe (te zgłaszane i usunięte u innych).Budowanie .rozbudowywanie domów co chwila wywala z gry .Gra staje się koszmarem , po 30 minutach ...Błąd w aspiracji Udany Rodowód Nie mogę ukończyć aspiracji Udany Rodowód, ponieważ nie zalicza mi aspiracji ukończonej przez dziecko. Próbowałam na różne sposoby polecane w necie - i tak nie działa. Gra się wyłącza Po ostatniej majowej aktualizacji (HotFix) gra sama się wyłącza po jakiś 15-20 minutach grania. Nie pokazuje żadnych błędów, po prostu wychodzi do pulpitu. Naprawa gry nic nie dała. Odinstalowanie (w...