EA_KubaCommunity Manager1 year agoRe: Jak obracać przedmioty?Hej @213241b Przedmioty w The Sims 4 na konsoli PlayStation 4 możesz obrać za pomocą L1 i R1 (po wybraniu przedmiotu w trybie budowania).
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,752 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,752 Posts
Recent DiscussionsZniknely dodatki, kolekcje i akcesoria Słuchajcie, mam grubą akcję z EA App – zniknęła mi połowa biblioteki! 😱 Czy ktoś z Was walczył ostatnio z EA App o znikające gry? Mam absurdalną sytuację na koncie. Mimo że mam wykupioną masę doda...Brak dodatków Od co najmniej roku mam problem z dodatkami do the sims 4, miałam zakupioną sporą ilość dodatków stacjonarnie i były one normalnie zainstalowane wiele lat, lecz teraz nie posiadam ich a aplikacja kar...Błąd 22! Zrobiłam aktualizacje dwa dni temu i od tamtego momentu nie moge zapisać swojej rozgrywki. Czyściłam pamięć podręczną, naprawiałąm gre ze 100 razy, usuwałam różne foldery cache, mods, cachestr, local...Błąd w dodatku "Witaj w pracy" W zawodzie lekarz gdy sim ma zamiar wykonać leczenie, polecenie pojawia się w kolejce, ale sim się zatrzymuje i polecenie po chwili znika. Błąd nie ustępuje po ponownym włączeniu gry ani po naprawie...ZMIANA DYNASTII W TLE? Po najnowszej aktualizacji moi simowie notorycznie przydzielani są do różnych dynastii, do których wcześniej nie należeli bez mojej zgody. Myślałam, że to jednorazowy problem, ale po każdym włączeniu...