Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 minutes ago7,786 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 minutes ago7,786 Posts
Recent DiscussionsProblem z aresztowaniem sima Cześć w dodatku the sims 4 WITAJ W PRACY jako policjant zauważyłem że nie moge z powrotem aresztować sima Od początku: 1. Zrobiłem simowi zdjęcie policyjne, pobrałem odciski palców 2. Gdy klika...Przycisk akcji "ok" nie działa Gdy chce kliknać przycisk OK - nic się nie dzieje Identyczna sytuacja z przyciskiem "PRZEJDŹ DO STYLÓW ZYCIA" Platforma pc nie używam modów Sim kręci się wkoło Po wejściu do mieszkania sim kręci się wkoło (dotyczy simów jak i zwierząt - identyczna sytuacja z psem dorosłym) Platforma PC Nie używam modów [Problem] Dodatek witaj w pracy kariera policjanta Mój sim jest zatrudniony jako policjant, przy próbie wypuszczenia sima z aresztu sim otwiera lewy areszt a podejrzany wychodzi z prawego aresztu Dokładny problem na filmie Platforma: PC nie u...[Problem] Dodatek witaj w pracy kariera policjanta Mój sim jest zatrudniony jako policjant, przy próbie wypuszczenia sima z aresztu sim otwiera lewy areszt a podejrzany wychodzi z prawego aresztu Dokładny problem na filmie Platforma: PC nie u...