Forum Discussion
3 Replies
hej hej, juz chyba wiem jak rozwiązać problem!
znalazlam jakis poradnik na yt z 2020 ale i tak mi pomogl :DD! ogolnie, wejdz sobie normalnie w simsy, w lewym dolnym rogu powinna znajdowac sie wersja gry (u mnie bylo 1.107.112.1030), nastepnie wchodzisz w opcje wyszukiwania na komputerze i wpisujesz "GameVersion", usuwasz wersje gry ktora znajduje sie w tamtym miejscu i zamiast tego wpisujesz ta wersje ktora znajdowala sie w simsach w tym lewym dolnym rogu ekranu (u mnie 1.107.112.1030) i powinno juz dzialac!
Mam nadzieje ze pomogłam:DD! Film nazywa sie "Jak przywrócić mody po najnowszej aktualizacji w The Sims 4" na kanale "liwka"
- danuta7202 years agoHero+
@azifeusz To nie jest dobry pomysł, takie kombinowanie może jeszcze bardziej zepsuć grę 🙂
@eveeeee_1 , @azifeusz Najlepszym sposobem na naprawę gry po aktualizacji jest wyjęcie z niej folderu Mods (i nie wkładanie go z powrotem!). Praktycznie ten folder powinno się wyjmować przed każdą aktualizacją gry, gdyż aktualizowanie jej z modami może zepsuć wam najnowsze zapisy gry.
Zatem gdy już wyjmiecie folder Mods z gry to zastosujcie następujące wskazówki:
1. Z folderu The Sims 4 usuń następujące pliki/foldery:
- cache,
- cachestr,
- onlinethumbnailcache,
- localthumbcache,2. Jeżeli w folderze gry masz także pliki o nazwie:
- lastException .txt,
- LastUIException.txt
- LastCrash.txt
to usuń je stamtąd, gdyż one również powodują błędy gry.3. Napraw grę w aplikacji EA.
4. Włącz grę i sprawdź rozgrywkę.
5. Przeczytaj uważnie poradnik i wykonaj wszystkie jego wskazówki.
Pozdrawiam.
- EA_Kuba2 years ago
Community Manager
Hej @azifeusz
Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 2 hours ago
- 3 days ago