Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
5 years ago

Re: Nie mogę uruchomić sims 4...bo już jest uruchomiony?

@emilciam08

Nawet dwa inne sposoby :
1. Zaznacz w panelu logowania opcję - nie wylogowuj mnie i zapisz to
Kompletnie wylacz internet odetnij twoj modem/router od zasilania i kliknij ikonke gry aby ja uruchomic . Powinno pokazac se okienko logowania pomimo ze jestes offline i nie masz internetu. Sprobuj sie zalogowac do gry czasem trzeba probować tego logowania ze trzy razy zanim ten panel logowania ci sie pokaze. Zauwazysz ze juz mozesz wlaczyc gre bez problemu. . Kiedy gra sie właczy spusc ja na pasek w opcjach  - gry trzy kropki gory po prawej scrennu - wlącz tryb okienkowy i bedziesz miala opcje spuszczenia gry na pasek.
Wlacz internet i jak tylko ten internet sie właczy otworz strone Origin i tam gdzie bedzie komunikat u gory strony ze jestes off line kliknij aby przywrocic polaczenie Origin z internetem, Czasem tez trzeba probowac kilka razy zanim twoj Origin zainstalowany na twoim komputerze sie polaczy z internetem (czyli czynnym serwerem Origin)
Od tego momentu ten blad powinien zniknąć.

2, Jednak czasem przyczyna tego jest twój antywirus, a komunikat jest mylący, bo komputer nie ma opcji zawiadomienia - coś zablokowalo mi dostep do folderu gry - (w tym wypadku program antywirusowy) tylko wysyła info ze juz inny program uruchomil plik gry.
Jesli masz program antywirusowy z netu (Avast , AVG, Sophos , McAfee, Kasperski albo jakikolwiek inny) wylacz go albo odinstaluj. Na dzis kazdy z tych programow potrafii zablokować losowo pliki gry. Nawet ten uruchamiajacy grę. Windows Defender na Win10 lub GateKeeper na Macu wystarczajaco chronia twoj komputer.
Tu jest info jak powinno sie odinstalować Avast
https://support.avast.com/pl-pl/article/Uninstall-Antivirus/mputer.
Jeśli masz inny program niż Avast wpisz w Google jego nazwę plus słówko Uninstall,
Jesli chcesz go testowo tylko wylaczyc wpisz w Google jego nazwe i slowko Disable . Nastepnie wyszukaj w pokazanych linkach instrukcje jak to zrobić.
Po odinstalowaniu, czy wyłączeniu antwirusa, napraw gre na Origin aby naprawic poblokowane pliki.
Origin./Moja biblioteka gier - prawym myszy na okladke gry- opcja Napraw

Nie jestem pracownikiem EA

No RepliesBe the first to reply

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,197 PostsLatest Activity: 21 minutes ago