Forum Discussion
14 Replies
- Anonymous8 years ago
a jak tę lokalizację zmienić?
ania1k napisali:Temat uznaję za zamknięty. Gra działa po zmianie lokalizacji
Odinstalować i ponownie zainstalować The Sims 4. W którymś momencie, powinna się pojawić ścieżka pliku w której domyślnie zainstalowany jest Origin. Ważne jest, żebyś zainstalował/zainstalowała na tym samym dysku Origin. Później niestety pojawił mi się ten sam problem a winowajcą okazały się CC i mody. Napisałam do EA i bardzo miły konsultant powiedział mi, abym w aplikacji Origin kliknęła na to kółko zębate kiedy kliknie się na Sims'y a potem ,,Napraw", a następnie miałam wylogować się z Origina i ponownie zalogować. Gra na razie działa 🙂
- Anonymous8 years agoMam podobny problem klikam w 'graj" i wywala mnie i znów przenosi na pulpit nie mam pojęcia co robić szukam dobrych porad szukam i szukam i nie mogę nic znaleść próbowałam chyba wszystkiego dalej nie wiem co robić możecie jakoś jeszcze pomóc?
byłabym bardzo wdzięczna - Anonymous8 years ago
Kupiłam dzisiaj oryginalną grę, zainstalowałam krok po kroku według instrukcji, dodałam kod z opakowania. Wiem, że Origin i gra jest zainstalowana na tym samym dysku C w folderze Program Files. Mimo zalogowania w Origin i zamknięciu wszystkich innych programów, mimo otwierania z poziomu administratora, mimo przesuwania suwakiem w ustawieniach - gra nie chce się otworzyć i wyskakuje komunikat "Uruchomienie niemożliwe. Origin nie jest uruchomiony"
Jestem wściekła, chciałabym zagrać, a nie mogę. Walczę z tym od dwóch godzin. Będę wdzięczna za pomoc..
- Anonymous8 years ago
Mam taki sam problem ☹️
- EA_Odix8 years ago
EA Staff (Retired)
W niektórych sytuacjach starsza wersja Origin instalowana z płyty, może nie zaktualizować się prawidłowo i przy próbie uruchomienia gry wyskoczy błąd jak na zrzucie ekranu. Co powinno rozwiązać problem, to:
ROZWIĄZANIE!
Odinstalujcie program Origin (nie spowoduje to usunięcie gry ) > Programy i funkcję
Pobierzcie najnowszą wersję z naszej strony
Zainstalujcie Origin z domyślnymi ustawieniami!
Uruchomcie następnie skrót do aplikacji Origin, jako Administrator! - instrukcjaPowodzenia! 🤞
- Anonymous8 years agomi pomogło , dzięki wielkie..
- Anonymous7 years ago
no i jak?? udało się naprawić i grac? bo ja mam identyczną sytuacje....kupiłam gre o 11 i od 12 walcze do tej pory z tym samym komunikatem ☹️☹️☹️ pomórzcie
Jak zmienić tą lokalizacje
dziękuje bardzo podziałało mi
najpierw musisz odpalic orgina (i oczywiście musisz być na niuego zalogowana) i dopiero potem odpalić simsy z pulpitu albo z orgina. Mam nadzięję że pomogłam
- @Nikola_boj111 Mam to samo 😫
Dziękuję że mi to powiedziałeś/powiedziałaś bo też mam ten problem i spróbuję tak zrobić jak napisałeś/aś. Dziękuję ❤️
- Dziękuję że mi to powiedziałeś/powiedziałaś bo też mam ten problem i spróbuję tak zrobić jak napisałeś/aś. Dziękuję ❤️
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 6 hours ago
- 15 hours ago
- 2 days ago