Forum Discussion
1 Reply
- MariiKlim2 years agoSeasoned Scout@TiDzejKey Hej! Tak jak Ty odpięłam epic games, tak jak Ty miałam wyłączoną grę (na szaro) i tak jak Ty prosiłam o usunięcie kilka razy zanim się udało. Walczyłam ponad miesiąc, ale w końcu trafiła się jakaś dobra duszyczka i bez problemu "odgórnie" usunięto mi wtedy tę wyłączoną wersję gry z epic games store. Wiem że to frustrujące, nie powinno tak być i w ogóle nie wiem czemu cały czas jest z tym problem, no ale jest jak jest. Można się wkurzać ale jesli zależy Ci żeby grać, to chyba nie pozostaje nic innego jak się dostosować. Próbuj dalej. Mnie pomogło dopiero napisanie z anonima, bo już nawet nie odpisywali jak pisałam do nich zalogowana (więc już nawet nie mam przez to możliwości wysłać Ci dokładnego zapisu rozmowy). Może spróbuj w ten sposób i dopiero wtedy podczas rozmowy podaj dane konta i Ci pomogą. Powodzenia, trzymam kciuki!
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 3 hours ago
Community Highlights
Recent Discussions
- 3 hours ago
- 20 hours ago
- 21 hours ago
- 2 days ago