Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
5 years ago

Re: Posąg dłoni nie wzywa Guidry'ego

@malchix

Jak na razie są tylko dwie udane proby obejscia tego problemu
1, Dom w ktorym Guidry ma sie pojawić musi miec ceche "Nawiedzony"
2. Inny gracz odkryl ze aby ta dłoń posągu była aktywna sim ktory go wzywa musi przedtem spotkać sie osobiscie z Guidrym - w twoim wypadku spotkanie z Guidrym sie odbyło wiec pozostao tylko sprawdzić czy parcela na ktorej znajduje sie w twojej grze posąg ma ceche Nawiedzona,

Nie jestem pracownikiem EA

3 Replies

• malchix's avatar
    malchix
    5 years ago

Myślałam, że u mnie zadziała zmiana domu na nawiedzony - przed chwilą zmieniłam, włączyłam ponownie grę i dalej nie działa ☹️ Chyba zostaje czekać aż twórcy zaktualizują grę

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    5 years ago

@malchix 

W nawiedzonym domu muszą najpierw pokazać się duchy.

Sprawdź też, czy dom posiada wszystkie cechy nawiedzonej parceli, a potem zapisz grę wedlug opcji "zapisz jako", a potem wyjdź z niej.

Po ponownym włączeniu gry , pograj w domu przynajmniej przez dobę i wtedy jeszcze raz sprobuj

Pozdrawiam.

• malchix's avatar
    malchix
    5 years ago

Zadziałało w końcu :D więc to było tak, zmieniłam rodzaj domu na nawiedzony dom mieszkalny, po jakimś czasie przyszedł sam z siebie Guidry i na takiej tabliczce, która się pojawiła trzeba było kliknąć opcję z "sul, sul". Wszystko teraz działa, dziękuję Wam bardzo za pomoc 🙂

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,148 PostsLatest Activity: 10 hours ago