Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
4 years ago

Re: Problem z myszką

@olkakolka111

O ile mysz nie jest fizycznie uszkodzona ktoryś z poniższych sposobów powinien ci pomóc

1. Najczęstszą przyczyną tego jest działający w tle Origin. Wyłacz Oigin w grze
Origin / moja biblioteka gter - prawym myszy na okladke TS4 - opcja wlasciwosci.
Tak samo wylacz wszyskie nakladki na gre typu GeForce Experience, czy Discord jesli takich uzywasz

Jesli nie pomoze
2. W panelu sterowania / Sprzęt i Dźwięk/ Urzadzenia i drukarki --> mysz- opcje wskaźnika , wyłącz opcję "pokaż ślad wskaźnika".

3. Wypróbuj rozne tryby ustawienia ekanów w grze . Od pólokienkowego do pelnego ekranu -

4. Jesli uzywasz modu Reshade idż do folderu Origin Games i usuń go z folderu instalacyjnego gry

5. Idź do folderu gry bieżącej The Sims4 w Dokumenty/Electronic Arts i usuń z niego plik Options - taki z zebatym kóleczkiem, Gra odtworzy go po wlaczeniu
Sciezka do tego folderu TS4 w Win10
Kliknij ikonkę Windowsa w lewym rogu ekranu z listy programów co sie otworzą wybierz i kliknij > System > nastepnie wybierz: "Ten komputer" > dysk C > Uzytkownicy > nazwa komputera albo twoje imię > Dokumenty > Electronic Arts > The Sims 4
Nastepnie napraw gre na Origin
Origin / Moja Biblioteka gier - prwym myszy na okładkę TS4 - opcja Napraw
Jesli mialas jakies wlasne ustawienia w opcjach gry będziesz musiała ustawić je jescze raz.

6. Najmniej prawdopodobne jest, ze przyczyną tego są jakies nieaktualne mody ktorych uzywasz - nemniej i taka opcje warto sprawdzić jesli uzywasz modów w tym graficznych
Przenieś myszką folder mods na pulpit komputera, napraw gre na Orign i sprawdź czy kursor nie wyzdrowial

Nie jestem pracownikiem EA
No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 minute ago
7,583 Posts