Niiki916 years agoRe: Sim nie chce iść do szkoły/pracy.Hej🙂 Problem zniknął samoistnie. Nie grałam przez ponad tydzień, a jak wróciłam problemu już nie było.PozdrawiamP
Featured PlacesThe Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,705 Posts
The Sims 4 Problemy techniczne i błędy Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 1 hour ago7,705 Posts
Recent DiscussionsChodzenie Zauważyłam że Simowie zaczynają chodzić wzdłuż ścian a nie swobodnie jak wcześniej. Zamiast iść na wprost idą wzdłuż ściany i nie można normalnie budować bo wszystko ich blokuje Problem z dodatkiem Co w sytuacji, gdy dodatek (w moim przypadku "Cieplo i przytulnie") rzekomo jest w moim posiadaniu (widoczny w bibliotece etc.), ale niezainstalowany? Jest oznaczony jako posiadany (zawartość w grz...bug z dodatkiem Mam problem z dodatkiem „4 pory roku” gdy podtac ubiera jakiekolwiek ubranie z tego dodatku wszystko zamienia sie w czerwono biale pytajniki nie mam zadnych modyfikacji. Nigdy czegos takiego nie mial...problem z interakcja z innymi simami hej, mam problem z interakcjami z innymi simami i z tymi które ja stworze w rozgrywce. Gdy klikam na innego sima mogę się tylko przywitać lub wyskakuje tylko imię i nazwisko. Próbowałam już odinstalo...Błąd podpowiedzi opisu w zadaniach do wykonania w domu - Konsultant ds. miłości Hej, w komputerze jest kategoria "Eksploruj..." podczas, gdy w zadaniu podpowiedź błędnie opisuje jako kategorię "Wyszukiwanie". Screeny powyżej. Pełna kolekcja, bez modów.