Forum Discussion
3 Replies
- kreatora4 years agoHero (Retired)
Czy uzywasz w grze obiektow zmodyfikowanych z netu?
Czy masz dodatek Pory roku?
Zakladam, ze jesteś na Origin, a nie na EA Desktop czy SteamieSpróbuj naprawić grę na Origin
Origin/Moja Biblioteka Gier - prawym myszy na okladkę TS4 - opcja Napraw
Musisz poczekać az Origin sprawdzi wszystkie dodatki jakie posiadasz.
Jednak gdy biezący sejf gry jest zbugowany bledów po tej naprawie nie bedzie w nowo zalozonym po naprawie sejfie ale w starym zapisie nie znikną.
Inne bledy powoduje posiadany dodatek Pory roku , Przy kazdej zmianie pór roku część roślin nawet tych zabezpieczonych powraca do stadium "posadzone" i trzeba czekać kilka dni az znowu wykiełkują.
Niemniej nigdy nie obumieraja one całkowiecie jak ty to opisujesz w swoim poście i nie trzeba ich sadzić ponownie - wiec jesli tak sie u ciebie dzieje to jest to juz poważny bug gry - być moze spowodowany posiadanym przez ciebie nieaktualnym modem
Tak używam modów z internetu oraz mc comacenter, nigdy nie miałam takich problemów a gram na tych modach od dobrych 4 lat, obecnie gam na EA a wcześniej grałam na origin.
- danuta7204 years agoHero+
Ostatnia aktualizacja zepsuła skórki, włosy i inne obiekty CC z trybu CAS. Jeżeli więc masz je w grze to są one nieaktualne i mogą powodować także takie błędy.
Wielu twórców tych CC jeszcze ich nie zaktualizowało, więc musisz czekać.
W tej sytuacji najlepiej pozbyć się tych CC z gry.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 19 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago
- 3 days ago