Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
6 years ago

Re: The sims 4 uniwersytet - dyplom

@mer_ci4k

Po pewnym czasie, tego samego dnia gdy simka ukonczy kursy, otrzyma zawiadomienie - info na ekranie po lewej stronie na dole, ze nastepnego dnia odbędzie sie rozdawanie dyplomów.
Latwo to przeoczyć, bo szybko wygasa.
Nastepnego dnia okolo godziny 10 rano ale nie później nalezy udać się na kompus i cierpliwie poczekać, aż znow pojawi sie informacja, że uroczystość rozdania dyplomów wlaśnie się zaczęła. Od tego momentu na budynku Uczelni bedzie opcja "Weź udzial w uroczystości rozdania dyplomów" Jak w to klikniesz sim przebierze się w uroczysty strój i zniknie w tym budynku gdzie jest stadion.
Niestety ponieważ udzial w ceremoni nie ma wplywu na aspirację ani dalszy przebieg gry - jest zysk w postaci zdjęcia i oprawionego dyplomu tylko - nie ma takiej opcji, że jesli to przegapiłaś ceremonia odbędzie się po raz drugi..

Nie jestem pracownikiem EA

4 Replies

• @kreatora Przyszło powiadaomie, ale ostatecznie simka nie mogła uczestniczyć w ceremoni. A w jej profilu wyświetla się że ukończyła studia, a nie mogę podjąć innych kierunków.
  • kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    6 years ago
    @mer_ci4k

Widocznie nie byla na kampusie kiedy rozdawano dyplomy. Jesli bedziesz na innej parceli nie dostaniesz powiadomienia ze masz odebrac dyplom.
    Jesli twoja simka ukonczyla studia to ten etap jest dla niej zamkniety. W realu mozesz studiowac az do śmierci na roznych kierunkach jesli zaplacisz za studia ale zdaje sie w grze nie . Teraz twoja simka powinna pójść do pracy.
  • Moja simka była na kampusie i była na rozdaniu dyplomów 

Dostała zdjęcie ale dyplomu nie. Już to stało się 2 raz poprzednia simka to samo 

Czy da radę jakoś to naprawić albo może ja coś źle robię 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,151 PostsLatest Activity: 3 months ago