Forum Discussion

Re: Wolny strzelec - porozmawiane, zrobione, nie zaliczone

Znalazłam na forum anglojęzycznym, że jest błąd dotyczacy właśnie kariery wolnego strzelca i wytwarzacza. Chodzi o to, że jest problem z oddawaniem rzeczy klientowi przez komputer, a dywany można tylko przez komputer, bo nie można ich wrzucić do wyposażenia sima. W związku z tym dywanów nie da się skutecznie oddać. Sprawdziłam, ze świece i lampy z fabrykatora działają.

2 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago

@majkowiecka

No to praktycznie osobiście znalazlas odpowiedź dotyczącą swojego problemu.
    Dobrze wiedzieć , bo ja nigdy nie próbowalam dostarczać dywanów wiec nie natknęlam sie na ten bug . Wygląda na to ze dopóki EA to jakąś aktualizacją nie naprawi nie warto podejmować sie tego zadania. Choć prawde powiedziawszy nie bardzo wierzę, ze to zostanie naprawione bo wymagałoby to utworzenia opcji umieszczania dywanow z Eco w wyposazeniu sima  lub opcji srzedawania tych dywanów z wyposazenia rodziny.
    albo skasowania tego zadania - co byloby chyba dla EA najprostszym rozwiązaniem, choć nie najbardziej oczekiwanym przez graczy.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 19 minutes ago
7,633 Posts