Forum Discussion

kreatora's avatar
kreatora
Hero (Retired)
5 years ago

Re: Wyskakuje mi błąd windows jak uruchamiam TS4 po zainstalowaniu

@Ola200501

To brak aktualnych plików Windowsa, Zakładam ze jesteś na Win10 64 bitowym  skoro nie podales inaczej.
Kliknij znaczek Windowsa w lewym rogu ekranu z listy programow ktore sie otworza wyszukaj na dole Ustawienia i kliknij w to. Nastepnie wybierz Aplikacje i tam poszukaj takich plikow Microsoft Visual: C++. Kazdyz nich bedzie mial końcówke z datą roku. Kliknij na kazdy z nich po kolei i wyberaj opcje Modyfikuj - aby je uaktualnić. Microsoft nie uaktualnia ich w aktualizacjach i trzeba to robić samemu
Nastepnie wejdz w ten link i pobierz wszystkie najnowsze pliki VC++ z niego.(NIE POBIERAJ WERSJI ARM) )

@Ola200501 

Edit : Link który działa 

https://support.microsoft.com/pl-pl/topic/aktuelle-unterst%C3%BCtzte-downloads-f%C3%BCr-visual-c-2647da03-1eea-4433-9aff-95f26a218cc0

pliki przy ktorych wyskakuje bład spobuj odinstalowac (opcja odinstaluj) 

Pobierasz: Visual Studio 2015, 2017 i 2019

Po pobraniu i zainstalowaniu tych plików obowiazkowo zestartuj komputer (opcja Uruchom ponownie)

Jesli dalej sie gra nie uruchomi - juz bez komunikatu o tym błedzie
to o ile masz jakis program antywirusowy pobrany z netu taki jak Avast, AVG, Kaspersky, Norton, sophos czy podobny wyłacz go albo odinstaluj,
Po ostatnich aktualizjach tych programow zaczęły one blokować pliki gry.
Tu jest info jak powinno sie odinstalować Avast
https://support.avast.com/pl-pl/article/Uninstall-Antivirus/mputer.
Jeśli masz inny program niż Avast wpisz w Google jego nazwę plus słówko Uninstall,
Jesli chcesz go testowo tylko wylaczyc wpisz w Google jego nazwe i slowko Disable . Nastepnie wyszukaj w pokazanych linkach instrukcje jak to zrobić. Nastepnie napraw grę na Origin
Origin/Moja biblioteka gier - prawy myszy na okładkę gry - opcja "Napraw"

Nie jestem pracownikiem EA

2 Replies

• 1 link mi nie działa.

a 2 rzecz jak wczodze w te ustawienia i aplikacje to tam jest 7 takich microsoft, 3 pierwsze sa zmodyfikowane chyba bo sie nie da, kolejne 2 jak modyfikuje to trzeba resetowac komputer a potem jak wchodze jescze raz to nadal trzeba resetowac i modyfikoac ( to blad czy nie? tak powinno byc?) 

6 microsoft c++ czy cos nie dziala bo jak modyfikuje to wyskakuje ze sie nie powiodlo, a 7 tak samo jak 4 i 5.

Są to błędy? i napisz jaką strone mam otworzyć no bo ten link nie działą pisze na stronie microsoft ,,NIE ZNALEZIONO STRONY" ale dzięki za czas poświęcony.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,312 PostsLatest Activity: 20 minutes ago