Forum Discussion

latajacypeszek's avatar
1 day ago

Rozgrywka się zawiesza

Cześć, gra ktoś z was może na konsoli PS4 i mierzył się z problemem zawieszającej się gry? Od jakiegoś czasu mam ten problem i nie mam pojęcia, co może być przyczyną, gra nie chodzi płynnie i ma często takie krótkie, kilkusekundowe zawiechy, podczas których nic nie można zrobić. Mam dużo rozszerzeń, niemal wszystkie, konsola parę lat już ma, ale inne gry się nie zawieszają, tylko ta, więc to musi być kwestia samej gry. Ostatnio "wyczyściłam" w grze wszystko, co się da: pousuwałam mnóstwo przedmiotów z wyposażenia Simów, rodziny, pousuwałam pełno jakichś ściągniętych domów z galerii, myślałam, że to może to, ale nic to nie dało. To też nie kwestia zapisów, bo na każdym dzieje się to samo. Już nie mam pomysłów, co tu zrobić, może ktoś z was miał ten sam problem i podzieli się rozwiązaniem, bo nie ukrywam, że gra zamiast być przyjemnością często jest wkurzająca 💔

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 5 hours ago
7,767 Posts