Salon tatuażu w Nordhaven (DH) nie działa
Cześć. Zainstalowałam dodatek "Dochodowe hobby" jakieś 2 tyg temu razem z paroma innymi. Dzisiaj chciałam iść zrobić tatuaż, a tu patrzę - w Nordhaven nie ma salonu tatuażu! Po jakimś czasie znalazłam właściwy dom w którym mieści się ten "Rozlany neon", ale firmy nie ma, dom zamieszkuje jakaś rodzina NPC o nazwisku Krawczyk, a tych Sarpongów, co niby mieli tam mieszkać, ani śladu! Salon nie działa, mogę sobie co najwyżej wynająć tatuażystę i przychodzi on z zewnątrz. Wygląda na to, że rodzina Sarpong postanowiła wyprowadzić się poza simowy świat. Jak zrobić, żeby tak się nie działo? Można jakoś przywrócić pierwotny biom? Totalnie rozwala mi to rozgrywkę. Inne małe firmy, tj. Glinakota i ta klubokawiarnia działają, pytanie tylko jak długo... Czy to efekt prób urealnienia rozgrywki przez EA? W końcu w prawdziwym życiu też zdarza się, że całe rodziny znikają bez śladu :(
Dzięki za szczegółowy opis czynności i chęć pomocy. Jednak postąpiłam nieco prościej - weszłam do rodziny, która zamieszkała w tym dawnym studiu tatuażu i u nich założyłam małą firmę. I działa! Nie zależało mi aż tak, żeby rodzina Sarpong prowadziła ten biznes, jednak martwi mnie, że rodziny mi znikają i to jest prawdziwy problem... Jeszcze raz dziękuję za poświęcony czas!