Forum Discussion

meowsusan's avatar
meowsusan
Rising Newcomer
8 days ago

Simowie nie chcą pielęgnować ogrodu

Hejka, od jakiegoś czasu moi simowie nie chcą pielęgnować ogrodu. Klikam opcję pielęgnuj ogród, albo nawet podlej teren, ale simowie tylko podchodzą do rośliny i to tyle, nie widać interakcji podlewania, a opcja żeby to zrobić cały czas wisi. Zatrudniłam ogrodnika, ale ten też tylko stoi i nic nie robi...

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Hej meowsusan 

Kiedyś miałam podobną sytuację. Okazało się, że postawiłam donice z roślinami w taki sposób, że nie można było do nich dojść. Wkoło dodałam dodatkowe rośliny i przedmioty, które blokowały przejście. Spróbuj wyciągnąć donicę na środek wolnego placu i sprawdź czy pielęgnacja roślin będzie dostępna.

• meowsusan's avatar
    meowsusan
    Rising Newcomer
    6 days ago

próbowałam stawiać dużą donicę z innymi roślinami w środku na dużej przestrzeni, spróbowałam też jedyną roślinę w dużej donicy i to nic nie daje... simowie podchodzą ale nic z tym nie robią, podlewanie itd działa tylko jeśli wyjmę rośliny na pustą ziemię

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,116 PostsLatest Activity: 6 hours ago