Forum Discussion
Robiłam już wszystko z tego konkretnego poradnika. Teraz nawet nie mam żadnych modów ani cc, a problem mam już od pół roku
Jeżeli na pewno nie masz w grze ani jednego moda, to nie wiem co powoduje ten problem. Być może zapis gry jest zepsuty. Może się tak zdarzyć, gdy długo grasz na jednym zapisie gry, tą samą rodziną, a dodatkowo grę zapisujesz według opcji "zapisz", lub/i "zapisz i wyjdź. Obie opcje nadpisują jeden zapis na drugim i po jakimś czasie taki zapis może ulec uszkodzeniu. Dlatego najlepsza opcja jest "zapisz jako".
W mojej grze nie znalazłam takiego błędu.
Gra w rzutki:
Karaoke - mały klub karaoke w San Myshuno (uwaga, karaoke można śpiewać jedynie solo lub w duecie):
Elegancki klub w San Myshuno:
W tej sytuacji spróbuj rozpocząć grę od nowa.
W tym celu:
1. Do folderu The Sims 4 znajdującego się w katalogu Dokumenty>Electronic Arts, dopisz jakąś nazwę, np. The Sims 4-stara gra (gdy włączysz grę, nie odczyta ona tego folderu).
2.Następnie włącz grę - w katalogu Dokumenty>Electronic Arts o nazwie The Sims 4 > wejdziesz do tej gry poprzez CAS, tam wybierz jakiegoś Sima (lub stwórz rodzinę), a następnie umieść ich w jakimś domu i zapisz grę według opcji "zapisz jako".
3. Sprawdź rozgrywkę.
Uwaga: Zapisuj grę tylko, gdy znajdujesz się na jakiejś parceli lub w domu aktywnych Simów. Opcje zapisywania gry w trybie otoczenia są zepsute i mogą uszkodzić zapis gry.
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Recent Discussions
- 4 hours ago
- 8 hours ago
- 9 hours ago
- 9 hours ago
- 9 hours ago