Forum Discussion

sleepwalkerxp's avatar
sleepwalkerxp
Rising Novice
11 hours ago

Simowie nie mogą wykonywać razem interakcji na publicznych parcelach.

Mam problem od ponad pół roku. Gdy idę na publiczną parcelę z członkami mojej rodziny i chcę aby np. razem zaśpiewali karaoke lub grali w rzutki etc to w okienku wyboru ich po prostu nie ma. Najlepsze jest to, że na parcelach mieszkalnych wszystko działa tak jak powinno. Gram z modami i CC ale robiłam już przeróżne testy i problem dalej występuje. Próbowałam grać bez modów. Odinstalowałam grę i zainstalowałam ponownie. Usunęłam folder Electronic Arts etc. Problem nadal występuje. Jest to niezmiernie irytujące, bo nie znalazłam pomocy ani na grupach o simsach ani na forum po angielsku i nawet nie mogłam znaleźć podobnego problemu :/ W załączniku przesyłam zdjęcia. 

Pierwsze 3 zdjęcia są w domu, a ostatnie 3 na parceli publicznej.

Z góry dziękuję za każdą pomoc. 

3 Replies

• sleepwalkerxp's avatar
    sleepwalkerxp
    Rising Novice
    8 hours ago

danuta720 

Tutaj moja rodzina znajduje się na parceli publicznej i widać, że są razem w grupie.Tutaj klikam na karaoke i już w okienku nie ma do wyboru nikogo z mojej rodziny. Tak samo się dzieje przy rzutkach etc.A tutaj moi Simowie są w domu i jak klikam na karaoke to pojawiają się w okienku. Tak samo przy kartach, rzutkach, kręglach etc

Dodałam zdjęcia z podpisami 

• sleepwalkerxp's avatar
    sleepwalkerxp
    Rising Novice
    8 hours ago

Robiłam już wszystko z tego konkretnego poradnika. Teraz nawet nie mam żadnych modów ani cc, a problem mam już od pół roku 

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,051 PostsLatest Activity: 30 minutes ago