5 years ago
sims 4 życie eko
Cześć, mam problem z dodatkiem "życie eko" nie mogę uruchomić gry ponieważ wyskakuje mi wpis "niekompletne dane gry" próbowałam już- napraw grę ale nic nie pomogło. Czy mógłby ktoś pomóc? mam k...
@Nataliami2004
Na Macu naprawa nie naprawia dodatkow bo one sa zainstalowane oddzielnie od podstawki,
Aby doinstalowac brakujace pliki zrob co nastepuje;
1. Otwórz Origin
Na gorze strony po lewej kliknij napis Origin i weidz w Ustawienia Aplikacji
W dziale Aktualizacje Aplikacji wylacz opcje "Weź udział w prezentacjach technicznych Origin"
2. Idz do folderu The Sims4 Packs
Ścieżka do tego folderu User Applications folder, Users > User > Applications >Sims 4 Packs
3. Wyrzuć z tego folderu do kosza podfolder EP09 - to wlaznie dodatek Zycie Eko
4. Jesli masz jakikolwiek program antywirusowy ktory sobie zainstalowałaś dodatkowo - odinstaluj to do zera. Po aktualizacji blokują pliki gry. GateKeeper jaki dostalas od Apple jest najlepszym programem tego rodzaju.
5.Na Origin w Moja Biblioteka Gier kliknij na okladke gry aby przejsc do strony gdzie na dole są zakladki Dodatki , Akcesoria , Pakiety rozgrywki. W dodatkach wyszukaj Zycie Eko ktora teraz powinno miec na okladce opcje Pobierz i zainstaluj to
Nie jestem pracownikiem EA..
@Nataliami2004
Otwórz okno Findera i kliknij Macintosh HD (nazwa swojego dysku twardego) w lewym panelu, a następnie kliknij Użytkownicy > Potem kliknij Twoja nazwa użytkownika, to twoje imie najczesciej > teraz kliknij Aplikacje.( czyli Programy w polskiej wersji Maca) i tam znajdź ten folder The Sims4 Packs
Jeśli nie widzisz Macintosh HD czyli nazwy twojego dysku twardego , kliknij Finder w lewym górnym rogu ekranu, a następnie klikmij Preferencje > potem kliknij Pasek boczny i zaznacz pole obok dysków twardych.