Forum Discussion

Nalu99YT's avatar
Nalu99YT
Rising Newcomer
6 days ago

Sims 4 - Problem z czasem

Hej, od paru tygodni mam problem z czasem, a mianowicie komunikat informujący iż sim zaczyna pracę/szkołę przychodzi o 8:00, w momencie, gdy powinien iść właśnie do szkoły czy też pracy. Więc idzie za każdym razem po czasie, nawet i dwie godziny. 
Później jest podobny problem zamiast skończyć pracę/szkołe o 15  to kończą o 20. Niektóre czynności takie jak kąpiel trwają po dwie simowe godziny. 
Grałam tylko z modem MCC. Więc od razu powiem, że usunęłam moda, naprawiłam grę, a ciągle jest ten sam problem. Na początku pomyślałam, że za długo gram w jedną rodzinkę i że save się psuje, więc stworzyłam nową rodzinkę i dalej jest ten sam problem.
Wie może ktoś jak to naprawić?

1 Reply

• Hej Nalu99YT  

Jeżeli masz w grze jakieś mody to wyjmij je z gry (cały folder Mods) na pulpit komputera), a następnie zastosuj wskazówki z poradnika: 

https://forums.ea.com/discussions/the-sims-4-technical-issues-pl/poradnik--jak-si%C4%99-pozby%C4%87-b%C5%82%C4%99d%C3%B3w-w-grze-i-problem%C3%B3w-z-modami-/11091536#M1863

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,116 PostsLatest Activity: 6 hours ago