Forum Discussion
@ZuzannaJegerczyk Witaj 🙂
Wyloguj się z Origin i wyłącz go całkowicie.
Spróbuj oczyścić cache Origin wg. tych instrukcji - https://help.ea.com/pl-pl/help/faq/clear-cache-to-fix-problems-with-your-games/ Musisz przesunąć stronę niżej do kategorii "ORIGIN - WINDOWS" i zrobić po kolei opisane w nim kroki.
Po tym uruchom komputer ponownie i zaloguj się na swoje konto, odczekaj z minutkę żeby się zsynchronizował i następnie uruchom grę.
Rozumiem, że nic nie stracę ze swojego kona poprzez zrobienie tego?
- Narayen5 years agoLegend
Nic nie stracisz, gra będzie na swoim miejscu.
Mało tego, jeśli obawiasz się całkowitej utraty gry, to możesz być absolutnie o to spokojna. Gra jest na stałe przypisana do Twojego konta EA/Origin, nawet jak w przyszłości będziesz zmieniać komputer albo instalować na nowo system itp. to masz możliwość ponownego jej pobrania bez żadnych problemów..
Wyczyszczenie Cache lub odinstalowanie samego Origin i jego ponowna instalacja jest zalecana w przypadku błędów z uruchamianiem gier lub samym pobieraniem gry lub aktualizacji itp. usterki - to już ostateczny krok jeśli inne metody zawiodą, a może akurat da efekt.
Ten cache się odbudowuje od nowa po pobraniu z serwera informacji o Twoim koncie, grach i zapisuje ponownie na Twoim komputerze.
- 5 years ago
Okej, jutro spróbuję, dziś nie mam jak. Dziękuję za pomoc, dam znać czy pomogło.
- 5 years ago
Czy to wyczyści zapisy gry z sims 3? Albo jakieś mody?
- Narayen5 years agoLegend
Nic nie wyczyści, ani modyfikacji, zapisów TS3 jak i TS4 etc. Wszystko będzie na swoim miejscu. To tylko dotyczy aplikacji Origin.
- 5 years ago
Po wpisaniu tej komendy, nie chce się nic uruchomić. "System windows nie może odnaleźć pliku..."
- 5 years ago
Przeprasza, wpisywałam komende z ea, a nie origin. Moja wina.
- 5 years ago
Niestety dalej nie działa, ten sam problem.
- 5 years ago
Czy ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?
About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy
Community Highlights
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 5 hours ago
- 24 hours ago