Forum Discussion

theazurrka's avatar
theazurrka
Rising Novice
7 years ago
Solved

Sims 4 zestaw 7

Chciałabym się spytać czy wyjdzie a jeśli tak to kiedy zestaw 7, ponieważ poprzednie zestawy wychodziły w ciągu miesiąca od ostatniego rozszerzenia wchodzącego w skład zestawu, a zapowiedź pojawiała się mniej więcej po 2 tygodniach od premiery. Wspominam o tym ponieważ od premiery Strangerville minął ponad miesiąc a nie ma żadnych wiadomości na ten temat.

• @theazurrka, @eyvee  

W marcu na Origin została włączona opcja "Stwórz swój własny zestaw", która zastąpiła gotowe zestawy. Teraz gracz sam może stworzyć swój własny zestaw z dowolnie wybranego jednego dodatku, jednego pakietu oraz jednych akcesoriów.

Jeżeli chodzi o obniżki na Origin to uściślijmy:

- Dodatki - 50% obniżki

- Pakiety i Akcesoria - 40% obniżki

Myślę też, że w związku ze zbliżającą się aktualizacją, która wyłączy dla gry przestarzały system 32 BIT, EA nie będzie powracała do dodatków/pakietów/akcesoriów wydanych sprzed tej aktualizacji.

Pozdrawiam.

25 Replies

• @Kejtow Dziękuję za odpowiedź. 🙂

Jestem tego samego zdania. Pomijając fakt, że nieźle namieszali, a ubogacanie rozgrywki przez rozszerzenia (zwłaszcza akcesoria) jest nieadekwatne do ich cen, to po prostu, mogliby chociaz dac znać, co dalej z tymi zestawami. A już później każdy gracz, szczegolnie kolekcjoner, wybrałby, w zaleznosci od ich decyzji względem wydawania pudelek, jak i czy w ogole kompletuje dalej serie TS4. Jednak tak się nie stało. Nie dostaliśmy żadnej informacji zwrotnej. Szkoda, bo naprawdę chciałabym wiedzieć, czy warto jeszcze kontynuować przygodę z czwórką. Z drugiej strony, moim zdaniem, wydawane są teraz ciekawe rozszerzenia. Ale jak mam rozbudowywać kolekcję? Tego nie wiem, bo:

"Nie mozna stworzyc zestawu. Twoja kolekcja jest imponująca! Ponieważ posiadasz już znaczną część zawartości The Sims 4, nie możemy w tej chwili stworzyć dla Ciebie całkiem nowego zestawu. Aby znaleźć coś nowego, sprawdź ofertę pojedynczych pakietów"

Nie moge stworzyc całkiem opłacalnego zestawu cyfrowego (choć teoretycznie mógłby znaleźć się tam Uniwersytet; moze z przedpremierowego dodatku nie da rady stworzyc zestawu?), a tak, jak napisałeś, zastanawiam się tez, czy kupowac osobno pudelkowe dodatki i wtedy zadecydować, czy oplaca sie mi uzupelnic cyfrowymi wersjach pakietów rozgrywki i akcesoriów. A całe to zamieszanie i mętlik w mojej glowie, tylko dlatego, że wyparowały pudelkowe zestawy. No trudno. Twórcy mają nas... gdzieś.

Pozdrawiam!

• Podpisuje się rękoma i nogami ja również kolekcjonuje pudełka🙂 niestety wyspiarskie i pory roku mam już w nowych opakowaniach... czekam na zestaw 7 bo brakuje mi strangerville, tego z chomikami i wielkiego prania 🙂 I bardzo trafne porównanie z tym e-bookiem. Pozdrawiam

• diabol_16's avatar
    diabol_16
    6 years ago

Czyli chyba już się nie doczekamy 7 zestawu? :/
    Zbieram tylko pudełka tej gry i cyfrówki nie kupie żonie.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    6 years ago

@diabol_16 

Niestety nie, ale obecnie sam możesz stworzyć taki zestaw na Origin.

Wszystkie "pudełka" The Sims 4 to także cyfrowa gra. Pudełka są jedynie ozdobą na półce. 😉

Oznacza to, że  z  żadnej płyty gry nie włączysz, a do grania i tak  potrzebujesz platformy Origin,  bez niej nie pograsz. 🙂

Pozdrawiam. 🙂

• Pudełka akurat tej gry muszą być i pokazywać mi moja głupotę 🙂 Niby prezent dla żony ale strata kasy na ta grę niezła jest :P
    Nie kupuje cyfrówek do tej gry, nie ma w pudełku to żona grać nie będzie 😉 
    Normalnie kupuje głównie cyfrowo ale nie w tym przypadku.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,323 PostsLatest Activity: 6 hours ago