Forum Discussion

LiluSimowa's avatar
5 years ago
Solved

SIMS 4 Zostań Gwiazdą - pojawia się powiadomienie, że zaczyna się zlecenie

Witajcie

Pobrałam dodatek i wszystko działało, po pewnym czasie pojawił się problem i nie mogę wykonywać zleceń aktorskich... Mój sim chodzi na przesłuchania, ale nie pojawia mi się już poźniej powiadomienie, że zaczyna się zlecenie. Kompletnie nic się nie dzieje ☹️( 

W razie czego próbowałam temu zaradzić naprawiając grę i usuwając localthumbcache itp...

Błagam pomóżcieee!

• @LiluSimowa

Idź do Dokumenty > Electronic Arts. Wewnatrz folderu Electronic Arts znajdź folder The sims 4 i wysuń go myszka na pulpit.
    Gra odtworzy go po wlaczeniu .. Nastepnie wyjdź z gry i usun z tego nowego utworzonego folderu nastepujace foldery: Saves i Tray.
    Skopiujj z pulpitu twój stary folder Saves i wklej go do nowego folderu gry.
    Zrób to samo z folderem Tray i z plikiem TrayDeleteItems - jesli masz taki plik w starym folderze. ( wklejenie tego pliku zapobiegnie zapchanie Ci na nowo biblioteki wszystkimi domami Maxisa, ktore iedys usunęlas z biblioteki)
    Jesli miałas jakies mody nie pzeklejaj ich na razie do nowego folderu gry.
    Włacz gre i sprawdź czy problem Ci znikl.
    Jesli wszystko będzie dzialac jak powinno przeklejaj pojedynczo mody z pulpitu do nowego folderu mods za kazdym razem sprawdzając, czy błąd nie wrócił.

Nie jestem pracownikiem EA

33 Replies

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 6 minutes ago