kosmitka214
3 years agoRising Traveler
Sims nie umiera the sims 4
Witam jakiś czas gram simka która dawno ma zapełniony pasek życia i powinna dawno umrzeć lecz mroczny kosiarz się nie pojawia prubowalam wywołać śmierć robiąc urodziny lecz to nic nie daje mach chwilę kołatka ma znaczek impreza urodzinowa i to na tyle nie ma opcji postarz sima czy coś takiego chowałam tort do lodówki z świeczkami i bez świeczek ale wszystko na darmo simka stała się jakaś nieśmiertelna w rozgrywce mam ustawiona normalna długość życia i prubowalam przywrócić ustawienia domyśle lecz wszystko na prużno już nie wiem co robić czy ktoś wie co w takim wypadku jeszcze można zrobić
- @kosmitka214
Czy ta simka nie jest przypadkowo pobrana z Galerii - stworzona przez innego gracza?
Jeśli tak to została oznaczona przy pomocy modu MCC jako nieśmiertelna i to oznaczenie jej się przykleiło do plików.
Jedyną radą jeśli nie posiadasz tego modu jest wyprowadzenie takiego sima z domu i przyłączenie do innej rodziny NPC w panelu Zarządzania rodzinami, albo usuniecie jej z gry - w CAS w tym samym panelu, jeśli to będzie możliwe. - ale wtedy nie masz ani nagrobka ani nie pozostanie duch babci w grze.
Do panelu Zarządzanie rodzinami wchodzisz z widoku miasta - jest obok Zarządzania światami.