Forum Discussion

1412200400's avatar
4 years ago

Simsy 4

hejka, ostatnio kupiłam dodatek uniwersytet i mam pewien problem. Mój sim już dostał się na uniwersytet ale nie wchodzę z nim do tego uniwersytetu tylko czas szybko leci i wychodzi z szkoły, wiecie może jak mogę to ogarnąć, denerwuje mnie że niby mam dodatek a nie umiem z niego korzystać. Była bym mega wdzięczna za odpowiedź 🙂 

3 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    4 years ago
    @1412200400

No niestety zajecia na Unowersyctecie w Rhe Sims4 działają na zasadzie "kroliczej nory" - czyli sim znika w budynku a ty tam nie wejdziesz - inaczej niz w The Sims3
    Tylko w karierach dodanych do gry w dodatku Witaj w pracy (Naukowiec, Policjant, Lekarz ) oraz nowszej karierza Dekorator wnetrz z "Wystroju Marzen" mozesz towarzyszyc simowi wewnatrz budynku i wydawac mu polecenia, Jedyna roznica miedzy studiowaniem a pojsciem do szkoly czy udania sie do pracy jest taka, ze Ty widzisz budynek Uniwersytetu gdy w wypadku ucznia szkoły czy na przyklad dziennikarza nawet i budynku szkoly czy miejsca pracy dziennikarza nie zobaczysz
  • @kreatora czyli tak na prawdę kupiłam nie potrzebnie ten dodatek... byłam pewna że mogę nimi kierować w uniwersytecie a miedzy innymi tak zrozumiałam z filmiku reklamującego ten dodatek... ale dzięki wielkie za odpowiedź

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 56 minutes ago
7,764 Posts