Forum Discussion

manga1644's avatar
8 years ago

Spostrzeżenia...

Właśnie czytałam na forum the sims opinie na temat najnowszego dodatku i stwierdzam że ludziom się w..... narzekają że mało tego tamtego siamtego zamiast cieszyć się z tego co dostali porażka... mi się akcesoria podobają chociaż muszę przyznać że fryzury z lekka dziwne.. ale plus macie za to że wreszcie można odchudzić sima 🙂 mam nadzieję że będziecie się jeszcze bardziej starać i dodacie lepsze akcesoria np. bardziej rozwinientą śmierć <pogrzeb msza> jak w życiu , lepszy ślub , kościół chodzenie do kościoła , sądy , więcej realizmu !! 😉 no i więcej trybu tworzenia twarzy więcej fryzur... aha i czy to prawda że można wstawić swoje zdjęcie i simsy mnie zrobią?? jak nie to przydałąby się też taka funkcja że wstawiam zdjęcie swej twarzy albo całej siebie i gra mnie tworzy...

[edytowano]

1 Reply

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    8 years ago

Natchnęło mnie to też do pewnego pomysłu. Kinect mógłby tworzyć sima podobnego do Ciebie podobnie jak w Kinect Sports Rivals. Bardzo by to świetnie wyglądało :D

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 17 minutes ago