Forum Discussion

qcyuss46z9r7's avatar
qcyuss46z9r7
Not applicable
3 years ago
Solved

stracilam moje dodatki do the sims 4 po przeniesieniu origin na ea play

Gdy pierwszy raz próbowałam się logować jak wcześniej numerem telefonu,aplikacja ea kazała mi zmieniać hasło bo nie wykrywała numeru więc loguję sie emailem i wchodząc w grę mam moje rozgrywaki,więc jest to konto na którym miałam dodatki a dodatków brak.Jest napisane,że muszę kupić je od nowa a miałam ich sporo więc musiałabym wydać kolejny raz sporo pieniędzy.Wie ktoś jak odzyskać te dodatki?

• @qcyuss46z9r7

Wyczyść cache EA ap
    Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache

Loguj sie na konto opcją "jako Administrator" (prawym myszy na ikonkę) ale jesli do logowania używałeś adresu mailowego spróbuj zalogować sie swoim ID (nickiem), Jesli do logowania uzywaleś nicku spróbuj zalogować sie adresem mailowym i sprawdź czy gra sie znalazla w Bibliotece . Opcja zmiany sposobu logowania jest na dole panelu logowania

Jesli nie pomoże, to zrestartuj komputer (opcja uruchom ponownie) Powtorz te operacje ze 3 razy jeśli gra sie nie znajdzie. - czasem restart komputera i ponowne logowanie pomaga.

Jeśli nic nie pomaga skontaktuj sie z polskim doradcą EA - najlepiej na czacie i poproś aby sprawdził twoje konto
    https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/Jak-skontaktowac-sie-z-doradca-poprzez-strone-EA-Help/m-p/...

3 Replies

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    3 years ago
    @qcyuss46z9r7

Wyczyść cache EA ap
    Otwórz aplikacje i kliknij trzy kreski w lewym górnym rogu ekranu. Następnie kliknij Pomoc . dalej Odzyskiwanie aplikacji i następnie wybierz - Wyczyść cache

Loguj sie na konto opcją "jako Administrator" (prawym myszy na ikonkę) ale jesli do logowania używałeś adresu mailowego spróbuj zalogować sie swoim ID (nickiem), Jesli do logowania uzywaleś nicku spróbuj zalogować sie adresem mailowym i sprawdź czy gra sie znalazla w Bibliotece . Opcja zmiany sposobu logowania jest na dole panelu logowania

Jesli nie pomoże, to zrestartuj komputer (opcja uruchom ponownie) Powtorz te operacje ze 3 razy jeśli gra sie nie znajdzie. - czasem restart komputera i ponowne logowanie pomaga.

Jeśli nic nie pomaga skontaktuj sie z polskim doradcą EA - najlepiej na czacie i poproś aby sprawdził twoje konto
    https://answers.ea.com/t5/Dyskusja-ogolna/Jak-skontaktowac-sie-z-doradca-poprzez-strone-EA-Help/m-p/...
  • NIe wyświetla mi się opcja wyczyść cache. Nie mogę odzyskać dodatków do simsów 4, jedynie simsy wyświetlają się w bibliotece w ea. Miałam trzy czy cztery dodatki i bardzo nie chcę kupować ich ponownie, jak mogę je odzyskać? Logowałam się przez konto google na innym komputerze niż tym gdzie oryginalnie instalowałam simsy. Simsy oraz dodatek psy i koty zainstalowałąm z płyty, resztę dodatków kupowałam online. Bardzo proszę o pomoc.

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 8 hours ago
7,867 Posts