Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

Syreny

Nowy pakiet rozgrywki sims 4 pt syreny. Aby simowie syreny mogli mieszkać pod wodą. By zwykły sim po zjedzeniu wodorosta przemienił sie w syrenę. Aby doszło nowe miasto plaża 3 działki normalne i 4 działki podwodne. Chodzi mi o pakiet rozgrywki tak jak wampiry. Dziękuję mam nadzieję że moja prośba zostanie wysłuchana i aby pakiet rozgrywki Syreny był po 59.99 zł
  • Cześć @XxKacperPkxX

Widzę, że mam do czynienia z prawdziwym Simsomaniakiem :eahigh_file: Mam nadzieję, że wcześniejsze dodatki do gry The Sims 4 przypadły Ci do gustu.

Jeśli chodzi o rozszerzenie z syrenami... Czyżbym wyczuwała tutaj drobną inspirację dodatkiem Rajska Wyspa do The Sims 3? 😉

Jak widzisz, podwodne klimaty nie są Simsom obce, więc Twoja sugestia jest jak najbardziej trafna 🙂 Niestety na ten moment, nic wiadomo o tym, aby podobne rozszerzenie miało trafić również do gry The Sims 4. Ale jeśli tak się stanie, postaram się opublikować tą informację na naszym forum.

Jeśli posiadasz pomysły na inne ciekawe dodatki do gry The Sims 4, chętnie je poznam 🙂

4 Replies

• EA_Ataashi's avatar
    EA_Ataashi
    Icon for EA Staff (Retired) rankEA Staff (Retired)
    8 years ago

Cześć @XxKacperPkxX

Widzę, że mam do czynienia z prawdziwym Simsomaniakiem :eahigh_file: Mam nadzieję, że wcześniejsze dodatki do gry The Sims 4 przypadły Ci do gustu.

Jeśli chodzi o rozszerzenie z syrenami... Czyżbym wyczuwała tutaj drobną inspirację dodatkiem Rajska Wyspa do The Sims 3? 😉

Jak widzisz, podwodne klimaty nie są Simsom obce, więc Twoja sugestia jest jak najbardziej trafna 🙂 Niestety na ten moment, nic wiadomo o tym, aby podobne rozszerzenie miało trafić również do gry The Sims 4. Ale jeśli tak się stanie, postaram się opublikować tą informację na naszym forum.

Jeśli posiadasz pomysły na inne ciekawe dodatki do gry The Sims 4, chętnie je poznam 🙂

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 years ago

Oznaczam odpowiedź @EA_Ataashi jako odpowiedź dla lepszej widoczności wątku 🙂 Czekamy na inne pomysły oraz opinie na temat tego :eahigh_file:

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 years ago

Hej @XxKacperPkxX

Przepraszam za odkopywanie starego tematu, ale mam dla Ciebie świetną wiadomość! 🙂

W nowym dodatku do The Sims 4 - Wyspiarskie Życie, będziesz mógł zamienić swojego Sima w syrenkę! 🙂

Więcej o nowym dodatku dowiesz się tutaj 🙂

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 4 minutes ago
7,585 Posts