Forum Discussion

atu27's avatar
atu27
Seasoned Adventurer
12 months ago

the sims 4 ładowanie bez końca

Pierwsza sprawa:nie posiadam żadnych modów ani cc.Kilka dni temu zaczęły się problemy.Gdy grałam rodzinką simsów podczas budowania nagle wywalało mnie na pulpit.Więc przy następnej rozgrywce zapisywałam co chwila grę i wydawało się że jest ok bo mnie nie wywaliło.Następnego dnia gdy weszłam na pulpit gry weszłam w opcję wznów i ekran zaczął ładować się w nieskończoność,grę musiałam wyłączyć menadżerem zadań.Kolejne próby i to samo.Wykonałam opcję naprawy gry i to nie pomogło.Wreszcie zrobiłam całkiem świeżą instalację gry,łącznie z pobraniem.To też nie pomogło.Proszę o pomoc,bo nadal nie działa.Nie mogę wejść w żadną rodzinę ani w nową rozgrywkę,gra wchodzi tylko na swój pulpit i potem ładowanie bez końca.Mam dużo wolnego miejsca na ssd,komputer działa poprawnie więc nie wiem o co chodzi.Myślałam o kupnie nowego dodatku ale teraz to bez sensu.

14 Replies

• atu27's avatar
    atu27
    Seasoned Adventurer
    11 months ago

Po aktualizacji zepsuła mi się następna rodzina.Nie ładuje się bez przerwy,wchodzę na parcelę,i simy nie są w stanie się ruszyć z miejsca,sim wrócił z pracy,zastygł na dworze,na mrozie,ani reset sima ani teleport nie działają,simka z tej samej parceli weszła dosłownie w ławkę i w niej stoi nie chcąc nigdzie się ruszyć.Reset rodzinki,wyprowadzenie jej z parceli,ani naprawa gry nie pomogły,rodzina którą zaczynałam grać przed aktualizacją zniknęła całkowicie.Naprawdę chyba jestem niepoprawną optymistką,skoro po tych problemach jeszcze próbuję grać.Cierpliwość powoli mi się kończy,bardzo tęsknię za rozbudowaną i bezproblemową jedynką.Czwórka bardzo mi się podoba,i kuszą mnie nowe rozszerzenia,ale nie widzę już powodu inwestowania w grę która nie działa.

• Mam ten sam problem, grałam duża rodzinką i jedna z córek znalazła męża i wyprowadziłam ich no i wszystko było ok , jakiś czas później ładowanie bez końca, znalazłam sposób jak wrócić do sąsiedztwa, wybrałam opcje scenariusz wtedy przechodzi na wybór miast no i weszłam w ta pierwszą rodzinkę i wszystko było ok a tamta nadal nie działa. Potem następna osobę wyprowadziłam i wszystko działało bez zarzutu na kolejnej rodzinie. I pewnego dnia znów to samo nie działa. Tylko ta pierwotna rodzina a te dwie są niegrywalne bo ładują się bez końca.

• Mam ten sam problem, grałam duża rodzinką i jedna z córek znalazła męża i wyprowadziłam ich no i wszystko było ok , jakiś czas później ładowanie bez końca, znalazłam sposób jak wrócić do sąsiedztwa, wybrałam opcje scenariusz wtedy przechodzi na wybór miast no i weszłam w ta pierwszą rodzinkę i wszystko było ok a tamta nadal nie działa. Potem następna osobę wyprowadziłam i wszystko działało bez zarzutu na kolejnej rodzinie. I pewnego dnia znów to samo nie działa. Tylko ta pierwotna rodzina działa 

• @atu27 , @BeaMan20 , @ms4fkggfvism 

Dostępna jest już aktualizacja gry.

Jeżeli ktoś z was posiada w grze mody to nie zapomnijcie przed aktualizacją wyjąć z niej folderu Mods.

Ponadto jeżeli macie mod BBB autorstwa Twisted Mexi to w grze trzeba go najpierw zdezaktywować!

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,324 PostsLatest Activity: 5 days ago