Forum Discussion

MalvineBenoit's avatar
9 months ago

The Sims 4 - życie i śmierć. Brak portretu, maski i pozytywki

Godzinę temu zakupiłam (3/11/24) zakupiłam dodatek "życie i śmierć". Instalacja przebiegła prawidłowo, jednak zgodnie z promocją zakupienia do 12.12 powinnam mieć możliwość pobrania trzech dodatkowych obiektów pt "mroczne pamiątki" do których zalicza się portret, pozytywka i maska. 
Nie mam nigdzie opcji pobrania tego, nie ma ich także w wyposażeniu. 
Czy ktoś wie o co może chodzić?

9 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    9 months ago

Hej @MalvineBenoit 

Wybacz późną odpowiedź. 

Czy wspomniana przez Ciebie zawartość pojawiła się w Twojej grze?

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    9 months ago

@MalvineBenoit 

W takim wypadku musisz udać się do sprzedawcy po dodatkowy klucz do tych nagród, gdyż te obiekty nie pochodzą z podstawy tego dodatku, to nagroda z zakup gry w  ramach promocji.

• czyli zwyczajnie bujda na resorach. Sprzedawca odsyła do EA,
    EA do sprzedawcy. Nie bez powodu jest to tak utrudnione.
    Myślałam, że problem jest tylko u mnie, ale coraz więcej pojawia się głosów ludzi, którzy kupili w ramach promocji mn. w Empiku i są w tej samej sytuacji. Odbijanie się od drzwi jednych i drugich.

Słabe zagranie EA.

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    9 months ago

@MalvineBenoit 

Pozwoliłam sobie zajrzeć na stronę sprzedawcy, u którego kupiłaś ten klucz i zobaczyłam taki obrazek:

Z powyższego zdjęcia wynika, że ta platforma osobno sprzedaje klucze do dodatkowej zawartości cyfrowej.

To jest dodatek:

A to dodatkowa zawartość dla tego dodatku:

Rozumiem, że nie znasz obcych języków, chociaż warto się ich uczuć.  Zdjęcia jednak wyraźnie różnią się pokazaną zawartością, więc warto dobrze się im przyglądać zanim dokonasz zakupu.

Tytuł dodatkowej zawartości (za 7,99 zł) po polsku brzmi "Życie i śmierć - makabryczne pamiątki".

Mam nadzieję, że dobrze wyjaśniłam dlaczego nie posiadasz tych przedmiotów w swojej grze. 

Pozdrawiam

• O, jak fajnie, że jeszcze obrażamy że wg ciebie nie znam języków obcych. 

Skąd wniosek, że nie znam języka? Z tego, że w zeszła niedzielę albo nie było tej info, albo zwyczajnie mi umknęła?

Potrzebne były te moralizatorskie uwagi?

Gdybym nie znała języka, nie mogłabym komunikować się z supportem 

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    9 months ago

@MalvineBenoit 

Masz rację, niesłusznie założyłam, że nie znasz języka angielskiego. Była to niezamierzona pomyłka z mojej strony, źle sformułowałam zdanie. Bardzo Cię za to przepraszam.

Życzę Ci udanej zabawy w grze!

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,313 PostsLatest Activity: 2 hours ago