Forum Discussion

owcateam1's avatar
6 years ago
Solved

The Sims 4 - błąd z nazwami dań

Przy daniach zamiast nazwy pokazuje się "Rosnące Dzwonki"

• @owcateam1

Jesli masz mody lub CC w grze wysun folder mods na pulpit.
    W folderze gry usun nastepujace pliki - Options ( przy nim jest zębate kółeczko) oraz localthumbcache.package . Oba pliki gra odtworzy po właczeniu. Jesli nie masz modów usuń je też.
    Napraw grę na Origin.
    Origin/Moja biblioteka gier - prawym myszy na okładkę gry - opcja "napraw grę"
    Włacz grę i sprawdź czy ten błąd zniknął.
    Jesli gra jest naprawiona kopiuj z pulpitu i wklejaj do nowego folderu mods po kolei - najpierw script mody , za każdym razem sprawdzając czy gra jest OK. Zrob to samo z CC ale jesli masz ich dużo podziel je na mniejsze partie - po 50 sztuk w jednym podfolderze i wprawdzaj po kolei te podfoldery..

Nie jestem pracownikiem EA

1 Reply

• kreatora's avatar
    kreatora
    Hero (Retired)
    6 years ago

@owcateam1

Jesli masz mody lub CC w grze wysun folder mods na pulpit.
    W folderze gry usun nastepujace pliki - Options ( przy nim jest zębate kółeczko) oraz localthumbcache.package . Oba pliki gra odtworzy po właczeniu. Jesli nie masz modów usuń je też.
    Napraw grę na Origin.
    Origin/Moja biblioteka gier - prawym myszy na okładkę gry - opcja "napraw grę"
    Włacz grę i sprawdź czy ten błąd zniknął.
    Jesli gra jest naprawiona kopiuj z pulpitu i wklejaj do nowego folderu mods po kolei - najpierw script mody , za każdym razem sprawdzając czy gra jest OK. Zrob to samo z CC ale jesli masz ich dużo podziel je na mniejsze partie - po 50 sztuk w jednym podfolderze i wprawdzaj po kolei te podfoldery..

Nie jestem pracownikiem EA

Featured Places

Node avatar for The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.Latest Activity: 7 minutes ago
7,763 Posts