Forum Discussion

yzett's avatar
6 years ago
Solved

The sims 4 - Bardzo prosze o pomoc!

Gdy przesuwam sb ekran myszka w ts4 to mi obraz faluje tak sie dzieje gdy jestem w trybie zycia i budowania. Komputer mam bardzo dobry gra dziala bardzo dobrze na ultra ustawieniach i nie ma problemow. Ale ten obraz mnie denerwuje dlatego prosze o pomoc.

35 Replies

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    6 years ago

@yzett 

Widzę, że nie wykonałaś wszystkich zaleceń, dobrze, by było, żeby brat sprawdził i przełączył komputer na tę lepsza grafikę i już nic więcej nie grzebcie w komputerze, bo go zepsujecie.

Nie dodawaj też żadnych modów! do gry, bo gra znowu się zepsuje.

W takim razie życzę Ci dobrej zabawy w grze, powodzenia! 🙂

Pozdrawiam.

• yzett's avatar
    yzett
    6 years ago

Ale tego sie po prostu nie da zrobic. Zadna opcja nie dziala. Na przelaczanie grafiki albo jej nie ma.

• yzett's avatar
    yzett
    6 years ago

Mozemy juz zamknac temat. Powodem byl wypiety ram ktorego nie zauwazylam wczesniej nwm jakim cudem sie wypial. Wpielam go jeszcze raz i wszystko jest okej. Mody mam w grze i nie ma problemow. Dziekuje ze pani chciala mi pomoc i pozdrawiam!😁😊

• danuta720's avatar
    danuta720
    Hero+
    6 years ago

@yzett 

Na pewno rozwiązaniem tego tematu nie jest brakujące 4 GB RAM, gdyż w pierwszym raporcie je miałaś.

Widziałam, że 4 GB RAM jakimś cudem zniknęło Ci w drugim raporcie, ale nie chciałam Ci mieszać.  Ważniejsze najpierw było zaktualizowanie sterowników oraz przełączenie komputera na lepszą kartę AMD Radeon, gdyż podczas twojego majstrowania przy komputerze odinstalowałaś sterowniki i  zamieniłaś karty. Gdybyś wykonała wszystkie moje polecenia to napisałabym Ci także o RAM.

Na przyszłość sprawdzaj dobrze, czy wszystkie części w komputerze są poprawnie zainstalowane, aktualizuj także na bieżąco sterowniki kart graficznych, oraz Windows.

Mam nadzieję, że mimo wszystko komputer i gra będą Ci chodziły dobrze. Życzę dobrej zabawy w grze! 🙂

Pozdrawiam.

• yzett's avatar
    yzett
    6 years ago

Dziekuje bardzo a na ten falujacy obraz pomogla synchronizacja pionowa. Dziekuje bardzo za pani pomoc i serdecznie pozdrawiam! Milego dnia!😊

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,063 PostsLatest Activity: 4 hours ago