Forum Discussion

Sk1llZ8766's avatar
6 years ago
Solved

The Sims 4 - kupowanie dodatku w sklepie Empik

czy jeśli kupie dodatek psy i koty i kupie go np w Empiku na kod to czy ten kod zadziała jeśli mam simsy z origin i jak go wpisać?
  • kreatora's avatar
    6 years ago

@Sk1llZ8766

Mozesz spokojnie kupić grę w Empiku. choc zawsze lepszą wersją jest kupowanie na Origin.
    Po zakupie gry wchodziszna Origin / Moja bibliteka gier
    Po prawej stronie u góry ekanu znajdzesz zakładke "Dodaj grę"
    Klikasz w to wpisujesz tam kod gry jaki dostałes wraz z zakupionum dyskiem, a po dodaniu gry do twojego konta Origin, albo dostaniesz pytanie czy chcesz to od razu zainstalowac, albo klikasz na okładkę TS4 co cie przeniesie na strone gdzie sa takie zakladki jak: Dodatki, Pakiety rozgrywki i tak dalej.
    Wchodzisz w zakładkę Dodatki - odnajdujesz tam Psy i koty. Klikasz na to i powinieneś mieć opcje "Pobierz' .Klikasz w to, inastalujesz dodatek na komputerze i juz mozesz z tego korzystać.
    Pamietaj tylko ze Psy i koty wymagaja lepszej karty graficznej i szybszego procesora niz wczesniejsze dodatki
    Processor: Intel core i5
    Karta graficzna klasy Nvidia GTX 650 albo lepsza . To juz nie pojdzie na slabym scalaku Intela bo ta karta musi miec minimum 128 MB RAM czyli paieci wlasnej

Nie jestem pracownikiem EA

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,309 PostsLatest Activity: 2 hours ago