Forum Discussion

marieeeeee's avatar
marieeeeee
Newcomer
4 months ago

The Sims 4 - Sim nie może wędkować w Sulani

Witam, proszę o pomoc bo już nie wiem jak to naprawić. Od dłuższego czasu problem z simami którzy nie mogą wędkować tylko w Sulani. Za każdym razem kiedy klikam na tabliczkę sim pokazuje mi, że nie może tam podejść chociaż stoi obok tabliczki. Wyłączenie modów i wyjęcie folderu mods nic nie zmienia. 

2 Replies

• @marieeeeee 

Masz w grze zepsute mody i wyłączenie ich nic nie da, niestety musisz się ich na trwałe pozbyć z gry.

W takiej sytuacji zastosuj te kroki:

1. Wyjmij z gry folder Mods (i na razie nie wkładaj go z powrotem do gry!).

2. Z folderu The Sims 4 usuń następujące pliki/foldery:
    - cache,
    - cachestr,
    - onlinethumbnailcache,
    - localthumbcache,

Jeżeli masz tam pliki o nazwie:
    - lastException .txt,
    -LastUIException.txt
    -LastCrash.txt
    to także je usuń, gdyż one także powodują błędy gry i blokują aktualizację modów.

3. Napraw grę w aplikacji EA.

4. Włącz grę i sprawdź rozgrywkę.

Przeczytaj uważnie poradnik  Jak się pozbyć błędów w grze i problemów z modami i zastosuj wszystkie jego wskazówki.

Przy okazji, dostałaś już ode mnie wskazówki na ten temat w innym wątku: https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/Licealne-Lata-blad/m-p/14400576#M28185, i myślę że ich nie zastosowałaś, a wszystkie tego typu błędy wynikają z posiadania zepsutych modów w grze. Dopóki nie zastosujesz moich porad, nadal nie będziesz mogla grać. 

Pamiętaj też, że EA nie odpowiada za zepsucie się gry, gdy grasz w niej zepsutymi modami.

Pozdrawiam.

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,151 PostsLatest Activity: 3 months ago