Forum Discussion

maciekgrawgry's avatar
6 years ago

The Sims 4 - w ostatnim czasie zbyt wiele komputerów uzyskiwało dostęp

Witam, Mam pytanie co mam zrobić kiedy The Sims 4 nie chce się uruchomić, kiedy klikam graj zamiast gry pojawia mi się okno Błąd w ostatnim czasie za dużo osób korzystało z konta, chociaż tylko ja osobiście z niego korzystam i jest to moje własne konto nie jakieś współdzielone. 

1 Reply

• Witaj @maciekgrawgry 

Wykonaj kroki poniżej.

ORIGIN

1.Odinstaluj Origin  przez Revo 

2.Pobierz Origin TUTAJ pełen instalator.
    3.Zainstaluj Origin z domyślnymi ustawieniami!
    4.Uruchom  następnie skrót do aplikacji Origin, jako Administrator! - instrukcja

5.W niektórych przypadkach, usunięcie pliku licencji, również rozwiązywało ten problem/komunikat.

6.Wyłącz Funkcje Kontrolowanego dostępu do folderu w systemie Windows 10 Instrukcja

Jeśli to nie rozwiąże problemu, odczekaj 24 godziny do następnej próby logowania.

Jeżeli po 24 godzinach problem nadal będzie,skontaktuj się z EA

Aby skontaktować się z doradcą EA wykonaj poniższe kroki.

1. Wejdź na https://help.ea.com/pl/
    2. Wybierz opcję "Pomóż w grze".
    3. Wybierz produkt, którego dotyczy problem.
    4. Zjedź na sam dół, a następnie wybierz "Skontaktuj się z nami".
    5. Wybierz platformę oraz odpowiedni temat.
    6. Wybierz formę kontaktu (wybór rożni się w zależności od danego kraju)

Polska linia jest otwarta od poniedziałku do piątku w godzinach od 12:00 do 21:00.

Polecam opcję "Zadzwoń do mnie" - po podaniu numeru telefonu, doradca sam skontaktuje się z tobą po wyznaczonym czasie

About The Sims 4 Problemy techniczne i błędy

Uzyskaj pomoc w problemach technicznych, przesyłaniu i pobieraniu dla EA App, Steam, Epic, PC, Mac, Origin, Playstation i Xbox.7,324 PostsLatest Activity: 11 hours ago